ChciSlevuZadarmo.cz - Hromadné nákupy se slevou

Jen 89 Kč za 100 gramů poctivého tataráku z pravé svíčkové s osmi topinkami v restauraci Staré časy kousek od zimního stadionu. Přijďte do originální restaurace na pořádný tatarák a ušetřete 50%!

Běžná cena
180 Kč
Sleva
50%
Ušetřím
91 Kč
Cena dnes:
89 Kč
Nabídka vypršela
27.02.2011, 23:59:59
197 zákazníků
Sleva již není aktivní.
Určitě si vyberete z výhodných dnešních slev.

V bodech

  • Jen 89 Kč za 100g tatarského bifteku z pravé svíčkové v restauraci Staré časy.
  • K tataráku je podáváno 8 křupavých topinek s česnekem.
  • Zajděte sami nebo s partou přátel na poctivý tatarák s 50% slevou.

Podmínky

  • Platnost voucherů od: 21.2.2011.
  • Platnost voucherů do: 30.4.2011.
  • Počet voucherů na osobu není omezen.
  • Celkový počet voucherů není omezen.
  • Rezervace předem na tel. 736647808.

Kde voucher uplatnit?

Detail slevy

Vítejte v originální restauraci Staré časy, kterou naleznete nedaleko zimního stadionu. Restaurace s širokým výběrem jídla potěší nejen milovníky "starých časů", ale všechny, kteří mají rádi posezení v útulné restauraci s širokým výběrem dobrého jídla i pití.
 


Tatarský biftek je výtečná pochoutka, která byla jeden čas dokonce zakázanou podpultovkou. Dnes už tomu tak naštěstí není, takže Vám dnes nabízíme možnost si pochutnat za pouhých 89 korun na poctivém 100 gramovém tatarském bifteku s osmi křupavými topinkami s česnekem. Tatarák není tepelně upravován.

Tento pokrm má do určitého okamžiku stejnou historii jako v Americe oblíbený hamburger. Jeho historie sahá  ažd o doby, kdy Attila, král kmene Hunů, žijících ve 3. - 2. století před naším letopočtem na území dnešního Mongolska, vtrhl se svými hordami do Černomorí a Západní Evropy. Válečníci potřebovali nahradit hodně energie, kterou vydávali během své zběsilé celodenní jízdy v sedle koní. Nezbývalo než tomu přizpusobit i jídelníček. O nějakém rozbíjení tábora a přípravě pořádného jídla ve vojenské kuchyni se nedalo mluvit. Jedli syrové libové hovězí maso, které nakrájené na sousta uložili ráno pod sedla. V dobe jídla k němu stačilo přidat jenom koření.

Dnes se tatarák připravuje i podává modernějším způsobem. Namletá nebo naškrábaná svíčková se zformuje do kulatého tvaru. Ve středu masa se udělá důlek, do kterého se dá vaječný žloutek. Kolem masa se rozloží drobně sekaná cibule, špetka soli, špetka drceného pepře, troška horčice a kečupu, Worchesterová omáčka a případně další koření i ingredience. Nezbývá než popřát dobrou chuť.

 

Staré časyStaré časy


Návštěvníky restaurace Staré časy jistě potěší i polední hotovky. K dispozici je také salonek a příležitostné zpívané, možnost pořádaní rautů, svateb, promocí, maturitních večírků. V restauraci jsou stavebně oddělené prostory pro kuřáky a nekuřáky.
 

Stavebně oddělený prostor pro kuřáky a nekuřáky

Vstupte do diskuze (3komentářů)