ChciSlevuZadarmo.cz - Hromadné nákupy se slevou

Půlkilový tatarský biftek a hromada topinek v restauraci Plzeňský Trpaslík. Nechte si naservírovat 500 g jemně namletého hovězího masa + 20 topinek + vše potřebné na dochucení. Porce pro až 5 masožravců nebo 20 vegetariánů:-)

Běžná cena
495 Kč
Sleva
50%
Ušetřím
246 Kč
Cena dnes:
249 Kč
Nabídka vypršela
20.01.2014, 0:03:48
95 zákazníků
Sleva již není aktivní.
Určitě si vyberete z výhodných dnešních slev.

V bodech

  • Tatarský biftek v restauraci Plzeňský Trpaslík
  • 500g jemně namletého tataráku z hovězího zadního
  • 20 ks topinek (1/2 krajíce)
  • Nedochucený - ingredience součástí nabídky
  • Známá plzeňská restaurace s poctivou kuchyní
  • Prazdroj, Gambrinus, Černý Kozel a Birell
  • Kuřácká a nekuřácká část

Podmínky

  • Platnost voucherů: 20.12.2013 - 31.1.2014
  • Celkový počet voucherů není omezen
  • Rezervace nutná na tel. 606218310
  • Určeno pro konzumaci v restauraci
  • Lze využít každý den od 13. hodiny

Kde voucher uplatnit?

  • Restaurace Plzeňský Trpaslík, 
  • Hálkova 34, 
  • Plzeň, 
  • Tel.: 606218310, 
  • www.plzenskytrpaslik.cz
  • Otevírací doba: Po-Pá 10:30-22, So-Ne 11-22, Ne 11-18

Mapa SeznamMapa Google

Detail slevy
 
Přijměte pozvání do legendární restaurace Plzeňský Trpaslík na poctivý tatarák! Jen 249 Kč za půlkilový tatarský biftek + 20 půlek topinek už zasytí nejednoho jedlíka. Půl kila hovězího zadního masa vám naservírují jemně namleté a nedochucené, takže si tataráček můžete namíchat přesně tak, jak vám nejvíce chutná - všechny potřebné ingredience na dolazení jsou samozřejmě součástí.
 
Restaurace Plzeňský Trpaslík - sleva PlzeňRestaurace Plzeňský Trpaslík - sleva Plzeň
 
V restauraci Plzeňský Trpaslík pocítíte nádech pohody, soukromí a staršího klasického vzhledu. Vybrat si zde můžete z velkého množství hotových jídel a mnoha druhů mas. Prostory restaurace jsou rozděleny na kuřáckou a nekuřáckou část, to jistě mnozí z Vás ocení. 
 
Český majitel, příjemná obsluha a vynikající kuchaři se těší na vaší návštěvu.
Vstupte do diskuze (2komentářů)